Malaga Fietstour

De fietstour

Zonder twijfel is onze fietstour de leukste manier om Málaga te ontdekken. In korte tijd krijg je een goed beeld van de stad. Je fietst langs de highlights en de verborgen parels van Málaga. Onze Nederlandstalige gids vertelt je tijdens de fietstour op leuke en enthousiaste wijze het verhaal van Malaga en zijn inwoners. Na de fietstour ontvang je een handige stadsgids en mag je ook gratis gebruik maken van onze servicedesk!

* De beste prijs van Málaga
* Prijs: €25 deelnemers (15+) | €19 kinderen t/m 15 jaar
* De enige fietstour in Málaga met gecertificeerde gids
* Met ons zie je wel het historische centrum
* Dagelijks om 10:30 uur & 15:00 uur
* Elektrische fiets: €15 extra
* Inclusief fiets en flesje water
* Inclusief stadsgids twv €4,95 (met de leukste tips!)
* Gratis servicedesk tijdens je verblijf in Málaga
* Pas op locatie betalen & gratis annuleren!
* Best gewaardeerde fietstour van Málaga!

De route

Met onze fietstour ze je net weer ietsjes meer van het mooie zonnige Málaga. Je fietst niet alleen langs de bekende highlights in het historische centrum. Maar je ontdekt ook de kleine typische straatjes, en de authentieke visserswijk Pedregalejo! Vanuit de winkel in het centrum, aan de Calle Trinidad Grund 5, fietsen we het historische centrum van Málaga in. Hier ontdek je onder andere: Het Moorse Alcazaba, het romeinse theater, het geboortehuis van Picasso, een van de broederschappen, de prachtige kerk gebouwd door de Gaudí van Málaga, de versmarkt, de befaamde kathedraal en het statische gemeentehuis.

Na een korte pauze fietsen we door het prachtige botanische park naar de stierenvechtersarena. Uiteraard ontbreekt het strand van Málaga niet in onze fietstour. Over de lange boulevard fietsen we naar de gezellige visserswijk Pedregalejo, en de nieuwe haven; Muelle1. Laat je verrassen met onze fietstour door het historische en bruisende nieuwe Málaga!

Fietstour Málaga
Malaga Fietstour Park

De gids

Jordi doet de fietstours in Málaga met heel veel plezier en enthousiasme. Niemand kan je Málaga beter later zien dan hij. Hij heeft toerisme gestudeerd aan de NHTV te Breda, en al jarenlang is hij werkzaam als gids door zowat heel Europa. Negen jaar geleden is Jordi samen met zijn vrouw verliefd geworden op Málaga, en die liefde wil hij je tijdens de fietstour graag overbrengen. Jordi heeft overigens ‘Andalusische roots’ waardoor hij je als geen ander kennis kan laten maken met de cultuur en de gebruiken van de Malagueños.

Na bijna negen jaar woonachtig te zijn in Málaga kent hij elk hoekje van de stad. Waardoor hij antwoord kan geven op al je vragen over Málaga en de regio! Niet minder belangrijk…. Jordi houdt van lekker eten en drinken en zal je hierover de beste ‘insider’ tips geven! Mocht Jordi de tour niet leiden dan is er altijd een andere kundige en enthousiaste gids die de stad erg goed kent! Wij gebruiken geen stagiaires of studenten die tijdelijk in Málaga wonen!

De fiets

Onze zeer goed onderhouden stadsfietsen zijn uitermate geschikt voor onze fietstour. Degelijk en zonder poespas! Geen versnellingen en geen mandjes. Dit heb je tijdens de fietstour ook absoluut niet nodig. De route is vlak en de herkenbare fietsen zijn ideaal voor onze ontspannen fietstour. Je kan spullen meenemen achterop de bagagedrager. Maar je kan ook spullen veilig achterlaten in onze winkel!

Kleine bijkomstigheid. Onze nieuwe stadsfietsen kunnen geen lekke band krijgen aangezien de banden niet met lucht gevuld zijn! De fietsen kunnen makkelijk naar lengte afgesteld worden. Zowel de zadels als de sturen zijn verstelbaar waardoor zowel de hele lange Hollander als een gemiddeld 11-jarig kind er comfortabel op kan fietsen. Wij hebben ook kinderfietsen beschikbaar. Mocht je graag een e-bike willen dan is dat bij ons ook mogelijk (€15 extra)!

fiets malaga